13 de enero de 2012

Workshop Appliqué - Needle Turn Techniek

Het heeft wat langer geduurd dan verwacht maar hierbij de eerste workshop van 2012. 

clip_image002

clip_image004

Appliqué – Needle Turn Techniek

Deze workshop zal in 2 dagdelen worden gegeven:

Datums: 3 februari en 2 maart 2012

Tijd: 10.00 – 12.30 uur

Plaats: Nunspeet

Je leert in het eerste dagdeel appliqueren met de needle turn techniek. Met extra aandacht voor het maken van scherpe puntjes, cirkels, sterren, biezen en ronde vormen.

Het betreft een etuitje (Winter Bird – Needle case) dat is ontworpen voor de workshop die ik in Madrid heb gegeven in november 2011. Het bevat alle elementen en vormen die vaak lastig zijn om te maken dus erg geschikt om de truckjes op te leren met behulp van deze needle turn techniek.

Het tweede dagdeel zal gebruikt worden om het etuitje in elkaar te zetten en eventueel om de gehaakte band te maken. Verder zal er aandacht worden gegeven aan vragen en / of extra uitleg over de gebruikte technieken. Voor dit dagdeel is een naaimachine nodig.

Als je, je deze technieken hebt aangeleerd dan kan je dit op veel applicaties toepassen en het zal je erg veel extra plezier en voldoening geven over het resultaat dat je bereikt.

Meer voorbeelden van cursisten die deze workshop volgden, kun je hier vinden.

--------------------------

Verrassingsochtend

Datums: 30 januari–13 februari–5 maart–26 maart–16 april

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

We gaan een eenvoudig werkstukje maken en wat we gaan maken is ieder keer een verrassing. Gewoon een erg gezellige ochtend waarop je kleine werkstukjes maakt en die in principe tijdens de morgen kan afmaken of je maakt het thuis verder af.

--------------------------

Tuttenclub 

Datums: 31 januari – 7 februari – 20 maart – 24 april

Tijden: 9.30 – 11.30 uur  / 12.30 – 14.30 

De “Tuttenclub” is een maandelijks terugkerende ochtend of middag waarin we naast heel veel gezelligheid gaan samenwerken aan een gemeenschappelijk project of ieder aan een eigen project. Alles kan en alles mag en gezelligheid is het belangrijkste.

-------------------------- 

Workshop strippenkaart

De strippenkaart geeft recht op 10 uur workshops. Je kan dus zelf kiezen welke workshop je wil volgen en laat het aantal uren dat voor die workshop staat afschrijven. Leuk om te krijgen of te geven maar je kan hem ook voor jezelf aanschaffen en zo een leuke korting ontvangen op de workshops.

--------------------------

Alle lessen worden in Nunspeet gegeven

Naast gezelligheid en nieuwe technieken leren is het leuk om nieuwe mensen te leren kennen die dezelfde hobby hebben. Belangrijk is dat we naast het uitbreiden van je kennis van technieken, trucks en tips, een gezellige ochtend of middag hebben. Bij elke workshop/les zorgen we voor koffie en of thee met wat lekkers.  

Wil je meer informatie stuur dan even een mail met "informatie workshops"en je krijgt een volledig overzicht inclusief de prijzen van alle workshops die gepland staan voor 2012

stitchersinn@gmail.com

Let op! De plaatsen zijn beperkt: vol=vol.

2 comentarios:

  1. Lo he entendido todo.... Me apunto....:)!!!!
    Espero que tengas tanto éxito como en el de Madrid!!!
    Bss

    ResponderEliminar
  2. ja, ja.... Menos mal que hemos hablado esta mañana y sé de que va esto !!! Buenos, espero que tus compatriotas sepan aprovechar esta magnífica oportunidad y que les guste tanto el curso como a las que tuvimos la suerte de asistir al del Madrid

    ResponderEliminar

Muchas gracias por tu comentario

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...